Tarih: 26.03.2022 17:32

IĞDIR FK : 1 BİTEXSEN DÜZCESPOR : 0

Facebook Twitter Linked-in

Temsilcimiz Düzcespor, Iğdır FK karşısına, Ersin, Erçin. Emre. Onur Recep, Semih. Mikail. Oğuzhan, Samet, Nevzat, Timur 11 ile çıktı.

Düzcespor müsabakaya kontrollü başladı, ancak maçın hemen başlarında bir pozisyonu değerlendiremedi. İlk yarının ortalarında oyunda denge kurulurken,  sağ taraftan Iğdır atağında arkaya atılan şutta  top yan direkten döndü.İlk yarı da fazla pozisyon olmayınca 0.0 sona erdi.

Maçın 2.yarısında sakatlanan Semih'in yerine Osman Boz,  daha sonra sakatlanan Erçin'in yerine Alperen oyuna dahil oldu. Maçın 70.dakikasında Timur sakatlanarak oyundan çıkınca Murat oyuna dahil oldu. Maça hakem 5 dakika uzatma verdi, bu uzatma dakikalarında temsilcimiz iyice geriye yaslanınca Iğdır’ın pozisyonları sıklaşmaya başladı, uzaklaştıramadığımız topu rakip oyuncu Erdem Beytaş, sert bir vuruşla ağlarımıza yolladı. Maçta başka pozisyon olmayınca Iğdır FK’nın üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonunda soyunma odasına giden futbolcu ve teknik heyetimize tribünlerden küfür edilip yabancı maddeler atıldığı bilgisine varıldı.

Bu sonuçtan sonra temsilcimizin ikinci sıradaki bir maç fazlası bulunan Iğdırspor ile puan farkı 5’e, üçüncü sırada bulunan İskenderunspor ile ise 6 puana düştü. Bitexsen Düzcespor Çarşamba günü sahasında oynayacağı Şile maçını kazanarak tekrar moral kazanmak istiyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —