Tarih: 28.12.2021 14:23

AÇIK FİKİR YARIŞMASI’NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU...

Facebook Twitter Linked-in

Rektörlük Makamında gerçekleşen Açık Fikir Yarışması Ödül Töreni’ne Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Tahir Güney ile ödül kazanan öğrenciler katıldı.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ödül kazanan öğrencilerin projelerini hayata geçirmek istediklerini belirterek başarılarının devamını diledi. Öğrenciler ise Düzce Üniversitesi kampüsleriyle ilgili oluşturdukları; yenilikçi, özgün ve fark oluşturan ürün, hizmet veya uygulamaları anlatarak kendilerine destek olan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Üniversite Yönetimine teşekkür etti.

Öğrencileri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Açık Fikir Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü öğrencisi Arda Baydemir “Manzara İzleme Noktası” adlı projesiyle birinci olarak, tablet ve Düzce Üniversitesi DÜKKAN Mağazası’ndan 500 TL hediye çeki ödülünün sahibi oldu.

Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği bölümü öğrencisi Reyhan Şen, “Enerji Durakları” isimli projesiyle ikinci olurken, kulaklık ve Düzce Üniversitesi DÜKKAN Mağazası’ndan 300 TL hediye çeki ödülü kazandı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi bölümü öğrencisi Büşra Arslan ise “Fotoğraf Çekilme Kabini” isimli projesiyle üçüncülük derecesini elde ederken, bluetooth hoparlör ve Düzce Üniversitesi DÜKKAN Mağazası’ndan 200 TL hediye çeki ödülüne layık görüldü.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —