Tarih: 02.12.2021 14:59

AT KESERKEN İKİNCİ KEZ YAKALANDILAR...

Facebook Twitter Linked-in

Düzce'nin Göyaka İlçesi Kemeryanı Köyü'nde 7 Kasım 2021 tarihinde İl Jandarma Komutanlığı JASAT timlerinin yaptığı baskında baba Ali D ile oğlu Ahmet D. 20 adet atı keserek piyasaya sürdüğü ihbarı üzerine suç üstü yakalanmışlardı. Ardından baba ve oğul hakkında soruşturma başlatılmış ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardı.

Serbest kalan baba ve oğlunu takibe alan jandarma ekipleri yine suç üstü yaptılar. Dün yine aynı köyde düzenlenen operasyonda  suç üstü yakalanan Ali D ile oğlu Ahmet D'nin adresinde ve eklentilerinde yapılan aramada evin alt katında ki soğuk hava deposunda yaklaşık 300 kilogram at hayvanına ait olduğu değerlendirilen  et bulundu. Ayrıca evin avlusunda yaklaşık 2 metrekare çukur kazıldığı bu çukurun içerisinde yine at hayvanına ait olduğu değerlendirilen iç organları ve kemikler in gömüldüğü tespit edildi. Depoda tespit edilen etler Gölyaka Tarım Müdürlüğü ekiplerince numune alındıktan sonra mühürlendi.

Çukur içerisinde bulunan iç organlar ve kemikler için Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerince idari yaptırım uygulanmak üzere tutanak tutuldu. Şüpheliler Ali D ve Ahmet D göz altına alındı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —