Tarih: 25.02.2022 22:42

AVRUPA ŞAMPİYONU HASAN ÇETİN DÜZCE BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Hasan Çetin, İstanbul’un 38 ülkeden 900 sporcunun katılımıyla 13-20 Şubat tarihlerinde ev sahipliği yaptığı Avrupa Şampiyonası’nda altın madalyaya uzandı. Büyük gurur yaşayan Çetin, 21-26 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda birinciliği elde edip, Dünya Şampiyonası’na katılım hakkı kazanmayı planlıyor.

Düzce’de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Muaythai Avrupa Şampiyonu Hasan Çetin, Düzce’de tüm imkansızlıklara rağmen Şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, tek isteğinin Bu spora Düzce’de önem verilmesi ve kendilerine çalışacak alanlar oluşturulması olduğunu söyledi. Çetin “10 yıllık sporcu geçmişim var. Avrupa ve dünya şampiyonluklarının hayaliyle yaşıyorduk. Bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşı’mızı okutmayı hayal ediyorduk. Kazandığımız zaman duygulandık. Avrupa şampiyonu olmanın gururunu yaşadık. İleride inşallah başarıların devamını getireceğiz. Bir ay sonra Türkiye Şampiyonası’nda 8’inci kez şampiyon olup, Dünya Şampiyonası’nda yarışarak şampiyon olmak ve bayrağımızı göndere çektirmek istiyorum.” dedi.

Milli Takım antrenörlerinden, Gold fid 81 fitnes salonu sahibi ve şampiyon sporcunun da antrenörü Muhammet Bişgin, Çetin’in sıkı bir antrenman programı uyguladığını kaydetti. Son 5 yılda ciddi sakatlıklar yaşamasına rağmen Hasan Çetin’in çok iyi geri dönüşler yaptığını aktaran Bişgin, “Son şampiyonaya mental olarak çok iyi hazırlandı. Çok da zorlu rakipleri vardı. Süreç zordu. Psikolojik olarak maçlara hazırdı. Ringe çıktı ve rakiplerinin hepsini güzel skorlarla yendi. Ay-yıldızlı bayrağımızı Avrupa’nın zirvesine dikti. Hasan’la birlikte bizler de kenardan heyecanlandık ve mücadelesini hissettik. Avrupa Şampiyonası’nda sporcu kardeşimizin şampiyon olması çok büyük bir mutluluk.” ifadelerini kullandı.

Bişgin, dünya şampiyonluğunu hedeflediklerini vurgulayarak, Çetin’in bunu başaracağına inandığını sözlerine ekledi. Kahvaltı sonrası Avrupa Şampiyonu Hasan Çetin’e iş adamları tarafından verilen para ödülü takdim edildi. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —