Tarih: 02.03.2024 21:28

BEYKÖY'DE FATİH OCAK SESLERİ YÜKSELİYOR

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Beyköy Belediye Başkanı Adayı olan Fatih Ocak, teşkilatlar ile belediye meclis üyelerini de belirleyerek seçim çalışmaları hız verdi. Kontenjan adayını Mustafa Demirci olarak belirleyen Fatih Ocak, Metin Keçeli, Kasım Tuna, Osman Ayvenli, Emir Yazıcıoğlu, Bülent Altun, Sadullah İnan, Mehmet Arslanhan ve Naci Canöz’ü de 8 kişilik Belediye Meclis Üyesi olarak açıkladı.

 

MHP Beyköy Belediye Başkan Adayı Fatih Ocak, Beyköy halkına seslenerek,“Vakit tamam Beyköy'de Değişim Zamanı, güvenle büyüyen istikrarla yürüyen Beyköy İçin durmadan yorulmadan, meclis üyelerimizle birlikte Beyköy İçin ayırmadan ayrıştırmadan biz hazırız kararlıyız. Hazırladığımız projelerimiz ile Herkes için, herkese göre belediye anlayışı ile çalışmalarımız devam ediyor. 1 Nisan sabahı tüm projelerimizi uygulamak adına belediye başkanlığını alıp siz değerli Beyköy halkına hizmet etmeye başlayacağız. Bizlere güvenin” dedi.

Beyköy Beldesinde belediyeye uzun yıllardır hizmet veren ve belde halkı tarafından sevilen ve kabul edilen bir insan olarak bilinen Fatih Ocak, 1985 yılında Düzce’de doğdu, Beyköy Belediyesinde ise 2018-2019 yılları arasında Beyköy Belediye Başkan Yardımcılığı, 2012-2020 yılları arasında Beyköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2020-2023 yılları arasında ise Beyköy Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevini yürüttü. 31 Kasım 2023 tarihinde ise Beyköy Belediye Başkan Adaylığı için görevinden istifa etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —