Tarih: 19.02.2022 16:13

BİTEXSEN DÜZCESPOR : 2 68 AKSARAY BLD.SPOR : 0

Facebook Twitter Linked-in

Maça ilgi oldukça büyüktü, taraftar tribünleri doldururken protokolünde ilk kez Bitexsen Düzcespor maçına geldiği görüldü. Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar, Siyasi parti il başkanları, ilçe belediye başkanları ve bürokratlar maçı protokol tribününden izledi. Başkan Gökhan Kapoğlı, müsabakayı yine taraftarlar ile birlikte maraton tribününden izledi.

Bitexen Düzcespor müsabakaya Ersin Aydın, Dede Çelik, Semih Üstün, Mikail Koçak, Murat Gürbüzerol, Oğuzhan Erdoğan, Onur Civelek, Erçin Ilgaz, Recep Kalkan, Nevzat Bilen, Emre Bekir 11’lisiyle başladı

Maça çok iyi başlayan Bitexsen Düzcespor, müsabakanın 10. Dakikasında Aksaray Belediyespor ceza sahası içinde karambol meydana geldi. Topla buluşan Dede Çelik şık bir vuruşla topu filelere gönderdi ama faul gerekçesiyle gol sayılmadı. Ardından maçın 20. Dakikasında  Nevzat'ın ara pası ile Murat bu kez topla buluştu, kaleci ile karşı karşıya kaldı vurdu ancak ofsayt gerekçesi ile gol yine sayılmadı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda da oyunda üstünlüğünü kuran Düzcespor, taraftarlarına  izlenmeye değer bir oyun sergiledi. 69. Dakikada Nevzat’ın sol çaprazdan yaptığı ortayla buluşan Timur, takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Tribünler henüz bu gole sevinirken, Dakika 75 Timur'un yaptığı orta ile buluşan Oğuzhan, ceza sahasından vurdu, gol oldu. Müsabakada bu dakikadan sonra gol arayan takım temsilcimiz oldu, başka gol olmayınca 3 puanı 2 golle alan takım temsilcimiz oldu.

Bitexen Düzcespor ezeli rakibi 68 Aksarayspor’u kendi evinde 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda bir zorluğu daha arkasında bıraktı. Rakiplerimizen Iğdır spor ise Ordu deplasmanında 90+2 de yediği golle 1-0 malup oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —