Tarih: 26.02.2022 19:39

BİTEXSEN DÜZCESPOR SON NEFESTE 1 PUAN ALDI

Facebook Twitter Linked-in

TFF 3. Lig 2. Grupta lider olan temsilcimiz Bıtexen Düzcespor, Hacettepe ile deplasmanda karşılaştı. Temsilcimiz Hacettepe karşısına Kalede Ersin, savunmada Erçin, Emre, Dede, Recep, orta sahada Osman, Mikail, Muhammet Rıdvan, Sağ kenarda Samet, sol kenarda Nevzat, ileri uçta Timur 11'i ile çıktı.

Yaklaşık 100 kadar taraftarını da arkasına alan Düzcespor ilk devreye istekli başladı ve Hacettepe karşısında birçok pozisyonu değerlendiremedi.  20.dakikada Nevzat'ın ortasında Timur rakip oyuncu tarafından çekilmesine rağmen hakem penaltı noktasını göstermedi.

25.dakikada rakip kaleci topu ceza sahasının dışında tutmasıyla kırmızı kart gördü ve Hacettepe kalan dakikalarda 10 kişi mücadele etti. Rakibin kırmızı kart görmesinden sonra iyice baskıyı artıran temsilcimiz ilk yarıda aradığı golü bir türlü bulamadı ve ilk devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarının başında atak yaparken kaptırdığımız top ile kontra atağa kalkan Sarp’ın golü ile Hacettepespor öne geçti. Maçı 1-0’a getiren ev sahibi bu dakikadan sonra tamamen kapandı. Akın akın gelişen ataklarda Hacettepespor etten duvar ördü.

Mücadelenin son dakikalarına girildiğinde sağdan gelişen ortaya yarım vole olarak nitelendirilen mükemmel bir vuruş yapan Muhammet Enes Erden takımına beraberliği getiren golü kaydetti. Bu golden sonra maçın son düdüğü çaldı. Lider Düzcespor deplasmanda aldığı bir puan ile puanını 52’ye yükseltti ve 28. Hafta sonunda liderliğini korudu

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —