Tarih: 08.03.2022 11:15

BİTEXSEN DÜZCESPOR’UN TEK RAKİBİ BUNDAN SONRA KENDİSİ OLACAKTIR

Facebook Twitter Linked-in

Bitexsen Düzcespor’un Cumartesi günü Kızılcabölükspor’u 3-2 mağlup etmesinden sonra rakipleri ile arasındaki puan farkı 6 ya çıktı. 81 Oray Tv’de Hasan Kaya ile Spor Dünyası programına katılan eski Fifa hakemi Maksut Balta, Bitexsen Düzcespor’un grubun en iyi takımı olduğunu ve bu yüzden de lider olduğunu ifade ederek bundan sonraki maçlarda temsilcimizin tek rakibi kendisi ve taraftarı olduğunu söyledi.

Balta şöyle devam etti “Taraftarlarımız Mart’ın sonu bahar diyorlar ama Nisan ayında 6 tane çok önemli maçımız var, Çarşamba ve Pazar gününü atlattıktan sonra Iğdır deplasmanına gidiyoruz, 3 maçtan da kayıpsız döneceğimizi ve İskenderun maçına kadar iyi gideceğimizi düşünüyorum. Rakiplerimiz seyircilerimizi tahrik ederek ceza almamız için ellerinden geleni yapacaklardır, özellikle tribün liderlerinin çok akıllı davranmaları gerekiyor, gerekiyorsa onlarla bir toplantı yaparak bu konunun hassasiyetini anlatmak lazım.

Düzcespor’un bundan sonraki rakibi kendisi olacaktır, takımımız maçlarını alacaktır ama taraftarların sahaya madde atarak sahasının kapanmasına yol açmaması gerektiğini söylüyorum. Ben özellikle taraftarımızdan bunu istiyorum, hazır takım iyi giderken tekere çomak sokmanın manası yoktur, bundan zararlı çıkan biz oluruz. Hakem genelde başarılı bir maç yönetti ancak, dördüncü hakem oyuna çok müdahil oldu, kendi karışmaması gereken şeylere müdahale etmeye çalıştı”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —