Tarih: 06.05.2022 14:51

ÇAKAR ; TUZ KOKTU !

Facebook Twitter Linked-in

Meclis gündemine bu sefer de' 300 adet akıllı bisiklet ve 4 adet Mobil büfe baslığı altında gelen ilgili ihale ile alakalı IYI Parti Düzce Teşkilatı adına görüşlerini bildiren IYI Parti Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ender Çakar : ' Gerek Belediye Başkanı Sayın Faruk Özlü, gerek AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin gerekse de Ak Parti yetkililerince çeşitli mecralarda defalarca üzerinde en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü, tüm detayların ihale metninde yazdığı ve fizibilitesi mükemmel bir bicimde incelenmiş olan ihale sureci ile alakalı görüş bildirenlerin art niyetli oldukları' ifade edilmişti. Bu gün ise ilk ihalenin iptal edildiğini ve gerekçe olarak da Bakanlık tarafından ScooterlarIn yetki dışı bırakılmasının gösterildiğini hayretler içerisinde dinlemekteyiz. " dedi.

‘İlk ihalede şehrin çeşitli yerlerine Büfeler konmasının sebebini ' scotterlar şarj edilecek' gerekçesi ile kamuoyu ile paylasan Düzce Belediyesi' scooterlar devre dışı ise neyin büfelerde şarj edileceğini kamuoyu ile paylaşmalıdır. Büfe sayısı 7 iken neden 4 olmuştur , scooterlar şarj edilmeyecek ise büfelerin kentin en işlek yerlerine konmasını kamuoyuna nasıl izah edeceksiniz' diyerek Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü 'yü kamuoyunu ' şeffaf ve gerçekçi' bir bicimde aydınlatmaya davet eden ÇAKAR  'TUZ KOKTU' ifadesi ile ihalenin başından sonuna kadar tam bir başarısızlık ve plansızlık örneği olduğunu ve Düzce Belediyesinde görmeye alışık olduğumuz 'plansızlığın' en son örneğini yasadığımızı aktardı.

Bu başarısızlık ve plansızlığın çözümünü ise Ender Çakar  " IYI Parti Düzce Teşkilatı olarak İl ve İlçe Başkanlarımız , Meclis üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımız olarak  ile size yapacağımız öneri sudur: Gelin bu basarisiz ve plansız çalışmanız ile Düzcelileri daha çok mağdur ve mutsuz etmeyin. Eğer ilk ihaleyi alan İzmirli firmaya verilmiş bir taahhüdünüz yok ise, ihaleyi şampiyon olup tüm kente büyük mutluluk yasatan Düzce spora verelim ve basarimizi 2. lig de de kalıcı hale getirmenin yollarını arayalım. İl Başkanımız, biz Meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarımız bu kararınızda sizin yanınızda olacak, şehrin birlik ve beraberliğine katkı sunmanızı destekleyecektir' diye IYI Parti Düzce Teşkilatı adına dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —