Tarih: 22.04.2022 13:29

CAYMAZ'DAN 23 NİSAN MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

"Milli iradenin temsil makamı TBMM'nin açılışının 102. Yıl dönümünü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, her yıl olduğu gibi bu yıl da artan ve yükselen bir coşku ile birlik ve beraberlik içinde kutlamaktayız.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.

Nitekim egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun ilan edildiği 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edildi.

Bizlere düşen görev var gücümüz ile çocuklarımız için çalışmak, onlara aydınlık bir dünya bırakmaktır. Her çocuğun eşit koşullarda yaşam hakkına sahip olduğu günleri tesis etmek bizlerin görevidir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yılını coşkuyla kutladığımız bugün, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçmiş olan herkesi en derin saygı ve rahmetle anıyorum"




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —