Tarih: 11.05.2022 11:14

GENÇ BAŞKAN GENÇLİK FALİYETLERİNİ GÖRÜŞTÜ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Gençlik Kolları İl Başkanları Toplantısı için Ankara'ya giden AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, toplantının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretinde, Düzce'de yapılan gençlik buluşmalarında gençlerden gelen fikir ve önerileri Bakan Kasapoğlu ile paylaşan Başkan Küçük, gençlere yönelik proje ve faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlere yönelik projeleri ve spor yatırımları hakkında bilgiler veren Bakan Kasapoğlu ziyaretine ilişkin AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük, "Düzce'deki genç kardeşlerimin duygularını, fikirlerini ve düşüncelerini bugün Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu ile istişare etme fırsatı bulduk. Sayın Bakanımızda sağolsun gençlerin ruhunu zaten çok iyi biliyor Bakanlık olarak biz gençlere yönelik yapılan çalışmaları ve devam eden birçok projenin içeriğini anlattı. Misafirperverliğinden dolayı Sayın Bakanımıza çok tesekkür ediyorum." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —