Tarih: 25.03.2022 15:35

HALK EĞİTİM SERGİSİ AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Düzce Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Kağıt Rölyef hocası Hanife İlhan ve Miyuki Boncuk Örücülüğü hocası Badegül Dere’nin öğrencileri tarafından el emeği göz nuru ile yapılan eserler Krem Park AVM’de görücüye çıktı.

Düzenlenen serginin açılışını Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Can ve kursiyerleri yetiştiren hocalar birlikte yaptılar.  25-26-27 Mart tarihleri arası açık kalacak sergiye ilginin yoğun olması bekleniyor.

Sergiyi gezen Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzceli hanımefendilerin yaptıkları eserleri hep birlikte gezdiklerini belirterek şöyle devam etti, “çok gerçekçi ve baktığınız zaman olağan üstü eserler yapmışlar, birebir gerçeği yansıtmışlar. Kendilerini tebrik ediyorum ellerine emeklerine sağlık. Kadınlarımız bu kurslarda güzel vakit geçiriyor ve arkadaşlarını pekiştiriyorlar, vakitlerini üreterek geçiriyorlar, ben hepsini tekrar tebrik ediyorum. Kadın emeği merkezimiz var, burayı canlandırarak Halk Eğitim Kurslarında üretilen eserlerinde satışının yapılmasına imkan vereceğiz, bunu en yakın zamanda projelendirip hayata geçireceğiz”

Sergide ayrıca davetliler için Kafkas Halk Dansları topluluğu tarafından sergilenen Kafkas gösterisi izleyiciler tarafında büyük beğeni aldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —