Tarih: 24.05.2022 19:04

KADIN GİRİŞİMCİLER’DEN BİR PROTOKOL DAHA

Facebook Twitter Linked-in

Eğitim almış ancak istihdama katılamamış ve çalışmaya istekli kadınları Meslek Lisesi mezunu ve eğitimi devam eden gençleri hedefleyen projenin imza töreni Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Protokol imza törenine; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Çakır, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük, Kurul Üyeleri, Delta Alfa Çorap Fabrikası Genel Müdürü Volkan Özer, İnsan Kaynakları Müdürü Esra Ölmez Öztürk katılım sağladı.

Protokol imza töreni Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Serap Küçük ve Delta Alfa Çorap Fabrikası Genel Müdürü Volkan Özer, İnsan Kaynakları Müdürü Esra Ölmez Öztürk arasında imzalandı.

İmzalarının atılmasından sonra konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin;  Bu projenin başarıya ulaşması için çalışacak ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak ortaya çıkan bu güzel birlikteliğin sonuna kadar arkasında duracağız.” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —