Tarih: 25.11.2021 12:41

KAPOĞLU, TAKIMA MOTİVASYON YEMEĞİ VERDİ...

Facebook Twitter Linked-in

Yaptığı işlerle Düzcespor’u kulüp olma yolunda büyük adımlar atarken bir kuruş borç bırakmayarak Türkiye liglerinde borcu olmayan çok az sayıda kulüpler arasına sokmayı başaran bir başkan olarak tarihe geçti. BITEXEN Düzcespor kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu, İskenderunspor maçı öncesi teknik ekibe ve oyunculara küçük bir konuşma yaptı. “Kapoğlu  son haftalarda yaptığınız mücadele ve iyi oyunun davam etmesini istiyorum ben ve yönetim kurulumuz sizlere güveniyoruz” dedi.

BITEXEN Düzcespor’un başarılı teknik adamı Yavuz İncedal ise yaptığı açıklamada mütevazi bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini söylerken yemek için BITEXEN Düzcespor Başkanı Gökham Kapoğlu’a teşekkür etti. İncedal  böyle organizasyonlar oyunculara büyük moral verdiğini söylerken İskenderunspor maçında  diğer maçlarda olduğu gibi oyun sistemimizde değişiklik olmayacak ifadelerine yer verdi.

DÜZCESPOR’DA SAKAT OYUNCULARIN SON HALİ

BITEXEN Düzcespor cephesinde iki sakat oyuncu bulunurken bu oyuncuların kaleci Ersin ve sağ bek Erçin olduğu Erçin’in ve Ersin’in tedavililerine başlandığı Erçin’in ilk yarıyı kapattığını kaleci Ersin’in ise Düzce ilinde tekrar bir doktor tarafında gözden geçirileceği söylendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —