Tarih: 01.07.2021 12:53

KARADENİZ BÖLGESİNİN EN BÜYÜĞÜ İÇİN İMZALAR ATILDI...

Facebook Twitter Linked-in

Düzce’ de çeşitli bölgeler de yaptığı projeler ile adından çokça söz ettiren Algün İnşaat, büyük bir projeye daha imza attı. Esas holding ortaklığı ile yürütülen projede, Karadeniz bölgesinin en büyük Karma Yaşam Projesi olacak olan Algün Park için bugün düzenlenen tanıtım lansmanında imzalar atıldı.

Tanıtım lansmanında konuşan Algün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün,  Proje hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi;  “Böylesine iddialı projemizde ünlü markalara ev sahipliği yapacak olan Algün Park, Alışveriş, yeme-içme ve eğlencenin merkezi olurken, konumlandığı beş yıldızlı oteli ile konaklamanın ilk adresi olacaktır. Yine projemizde bulunan rezidanslarımız Düzce’nin konut ihtiyaçlarını karşılarken ofislerimizde iş hayatının kalbinin attığı yer olacaktır. Yaklaşık yedi yüz elli milyon türk lirası yatırımı ile hayat bulmasını ön gördüğümüz projemizde binin üzerinde istihdam yaratarak Düzce’mizin ekonomisine katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz.’’ dedi.

Algün PARK Projesinin iş ortağı olan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu ise, proje içinde kiracı olarak bulunacak büyük firmalar olabileceğini söyledi; “Sonuçta 12 tane Alışveriş merkezi yönetiyoruz, bin iki yüz taneden fazla kiracımız var. On iki alışveriş merkezine hızlıca bakıp ortak kiracıları görürsen, bilirsin ki o kiracılar bizim yönettiğimiz ve yaptığımız alışveriş merkezinde bizi takip eden kiracılar, dolayısı ile oradan bir araştırma yaparsanız bazı şeyleri yakalarsınız’’ dedi.

Tanıtım konuşmalarından sonra Proje iş ortakları olan Algün İnşaat ve Esas holding Yönetim Kurulu başkanları imzaları atarak projeyi resmiyete döktüler. Ardından da günün anısına pasta kesildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —