Tarih: 25.01.2024 12:45

KÖRPEŞLER ANAOKULUNUN BAŞARISI

Facebook Twitter Linked-in

Körpeşler Anaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen tetkikler sonucunda, "Belgelendirme Karar Komitesi"nce alınan kararla, " TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi" sertifikalarını almaya hak kazanan Düzce’ nin ilk Anaokulu oldu .

Okul bünyesinde kurulan  "Kalite Yönetim Ekibi"nin yaklaşık iki yıl boyunca yürüttüğü çalışmalarla tetkik için hazırlanan kurum, önce Bakanlık denetimi geçirme hakkı elde etti. Bakanlık denetçileri tarafından gerçekleştirilen tetkik sürecinin de başarıyla tamamlanması neticesinde sertifikaları almaya hak kazandı.

 

 

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSG birimi Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanları katkıları ve yönlendirmeleriyle alınan Uluslararası geçerliliği olan sertifikalarla, Körpeşler Anaokulu’ nda güvenli çalışma ve hizmet sunma ortamı sağlandığı, kurum kalitesini geliştirmek amacıyla sürdürülebilir bir sistem yönetimi yürütüldüğü tescillenmiş oldu.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın Düzce 'deki tüm okullarının Standartlara uygun hale gelmesi noktasında her türlü desteği vereceklerini söyledi. İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi Sorumlusu Muhsin Köse ve Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanı Suzan Çiner ' in çalışmalarından dolayı tebrik ederek, Uluslararası standartlara uygunluğunu kanıtlayan Körpeşler Anaokulu müdürüne belgesini makamında takdim ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —