Tarih: 30.07.2023 21:00

KVKK ÇÖZÜMLERİ İLE FİRMANIZIN SİBER GÜVENLİĞİ EMİN ELLERDE!

Facebook Twitter Linked-in

Video Bağlantısı

https://youtu.be/qrAd_QEGtd0

Önemli firmaların, şirketlerin ve fabrikaların bulunduğu Düzce’de Bilişim konusunda çözüm ortağı olacak bir firma daha hizmete girdi. Birol Melenli ve Fatih Erdoğan’ın sahibi olduğu Destek Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri, Düzce’de tüm bilişim konularında çözüm ortağı olmak için açılışını yaparak hizmet vermeye başladı.

Yaklaşık 15 yıldır Bilgisayar ve Bilişim konularındaki tecrübelerini Düzceli esnaf, sanatkar ve iş insanlarına aktarmak ve sorunlarına yardımcı olabilmek için açılışını yapan Destek Bilişim Hizmetleri, Bilgisayar Satış Ve servis hizmetleri, Network Alt Yapı Ve Server Odası Kurulumu, ERP programları ve Endüstriyel PC, Endüstriyel Tablet, Güvenlik Kamera Sistemleri, Personel Takip Sistemleri,Alarm Sistemleri, Yangın Alarm Sistemleri, Otomatik Kapı Sistemleri, Otomatik bariyer, Plaka Tanıma Sistemleri, KVKK Kişisel Verilerin Koruma Kanunun gerektirdiği her konuda çözüm odaklı hizmetler verecek. Firma ayrıca, firma ve şirketlere promosyon konusunda da zengin çeşit ve hesaplı fiyatları ile yardımcı oluyor.

Destek Bilişim Teknoloji Hizmetleri ortağı Birol Melenli, “Amacımız Bilişim konusunda bölgemizde bulunan tüm firmalarımıza sağlam, güvenilir ve kaliteli hizmeti verebilmektir. Yıllardır bu sektörde çalışıyoruz ve teknolojiye ayak uydurarak kendimizi geliştirdik, şimdi kendi yerimizde bilgi birikimimizi şirket ve firmalarımıza aktararak çözüm ortakları olmaktır” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —