Tarih: 29.04.2022 23:07

PEKİNTAŞ CEO'SUNDAN DÜZCESPOR'A GALATASARAY MODELİ

Facebook Twitter Linked-in

Pekintaş Düzce Fabrikalar Genel Müdürü Faruk Darıyerli’nin de bulunduğu ziyarette Özhan Olcay, kulüp yöneticileriyle sohbet etti, Düzcespor’a başarılar diledi.

İlkokulu Namık Kemal Okulu’nda okuduğunu anlatan Olcay, Düzce’yle ilgili çok anıları bulunduğunu söyledi.
Pekintaş Grubu olarak Düzcespor’a destek olmak istediklerini vurgulayan Olcay, “Galatarasaray Stadı’nın çatısına güneş enerji sistemi kurduk, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik ve Dünya Rekorlar Kitabı’na girdik.  GS kulübü, bu sistem sayesinde milyonlarca lira tasarruf etti. Düzcespor Kulübü için de bunun benzerini yapabiliriz. Kulübün resmi enerji sponsoru oluruz. Düzcespor, bu işten ciddi anlamda tasarruf edebilir” dedi.


Pekintaş’ın kendi sektöründe Türkiye’nin yanı sıra dünyanın en önemli oyuncusu olduğunu vurgulayan Özhan Olcay, şirket olarak sportif faaliyetleri desteklediklerini belirtti.  Düzcespor’un bayrak kampanyasına  3 ayrı Fabrika için 3 adet bayrak yaptırarak takıma 150 bin TL destek veren Pekintaş CEO’su Olcay ile Fabrika Müdürü Darıyerli’ye özel yaptırılan ve üzerlerinde kendilerinin ad-soyadı yazılı olan Düzcespor formaları hediye edildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —