Tarih: 13.04.2022 20:22

SALLADIK AMA YIKAMADIK.. 0-0

Facebook Twitter Linked-in

Maçın ilk 5 dakikasını baskılı oynayan Düzcespor, iki net pozisyondan yararlanamadı. İlerleyen dakikalar karşılıklı ataklarla geçti ve ilk devre 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında Düzcespor temkinli bir oyun sergilerken, konuk takım İskenderun ise kontra atak futbolunu tercih etti. Maçın son dakikalarında kırmızı lacivertliler iki net gol pozisyonundan yararlanamadı ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Düzcespor İskenderunspor’la 0-0 berabere kalırken Iğdırspor ise Beyoğlu’nu 3-0 yenerek ikinciliğe yükseldi. Düzcespor 68 puanla lider, ikinci 63 puanla Iğdır, üçüncü ise 62 puanla İskenderunspor oldu.

Düzce 18 temmuz şehir stadında oynanan karşılaşmaya büyük ilgisi vardı. Tribünler tamamen doldu, taraftarlar Düzcespor’u 90 dakika boyunca destekledi. Birçok taraftar maçı ayakta izledi. Karşılaşmada genelde centilmenlik havası hakimdi.

Maçı Düzce Valisi Cevdet Atay, ilçe belediye başkanları, resmi kurum müdürleri ve çok sayıda kadın taraftar izledi. Maç öncesi Düzce’nin bazı cadde ve sokaklarına kırmızı-lacivert  bayraklar asıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —