Tarih: 07.05.2022 23:20

ŞAMPİYON DÜZCESPOR KUPASINA KAVUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

TFF 3 lig 2.Grubu 78 puanla şampiyon olarak tamamlayan Bitexen Düzcespor , Çarşambaspor önünde attığı son dakika golü ile müsabakayı 2-1 kazandı. 

İlk dakikalar orta saha şeklinde geçen karşılaşmada 28.dakikada Nevzat’ın ortasına Murat sert vuruş yapmasına rağmen top üstten auta çıktı. 33.dakikada Çarşambaspor tehlikeli gelmesine rağmen sonucu alamadı. 37.dakikada Samet ceza sahasının dışından vurduğu top auta çıktı. İlk yarıda gol olmayınca devre 0-0 sonuçlandı.


Maçın ikinci yarısında Düzcespor daha atak gözükürken Semih çıktı Osman Boz oyuna dahil oldu.60.dakikada sağ taraftan gelişen atakta sonuç alamadı. Maçın son yarım saatinde Düzce belediye başkanı Faruk Özlü müsabakaya geldi.63.dakikada Çarşambaspor gole çok yaklaşmasına rağmen sonuç alamadı. Bu dakikadan sonra Samet ve Oğuzhan oyun dışı kalırken Onur Civelek ve Timur Kosovalı oyuna dahil oldu.67.dakikada Çarşambaspor yüzde yüz golü atamadı.

72.dakikada golcü oyuncumuz Murat güzel bir atarak Bıtexen Düzcespor’u 1-0 öne geçirdi. 76.dakikada Nevzat Çıktı Muhammet Enes oyuna dahil oldu. 78.dakikada Muhammet Öztürk aşırma vuruşla ile Çarşambaspor’un beraberlik golü gelerek durum 1-1 oldu.
Bu golden sonra Onur çıktı yerine Recep Kalkan oyuna dahil oldu.
Müsabakanın sonuna maçın hakemi 7 dakika uzattı.Maçın son saniyesinde Murat takımımızın ve kendisinin 2.golü atarak durumu 2-1 yapmayı başardı.


Bu golden sonra maçın hakemi son düdüğü çalarak maçı bitirip Düzcespor’un şampiyonluğu hayırlı olsun dedi. Maç sonunda kupa töreni yaparken TFF başkan vekili Ali Düşmez kupayı taktim etti.

Grubumuzda Play Off Oynayacak Takımlar

Grubumuzda play off oynayan takımlar ise Iğdır FK, İskenderunspor, 52 Orduspor ve 68 Aksaray Belediyespor..
Küme düşen takımlar ise
Çarşambaspor, Kızılcabölükspor, Yeşilyurt Belediyespor ve Hacettepe takımları oldular.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —