Tarih: 24.04.2022 18:17

ŞAMPİYONLUK İÇİN SON ADIMLAR…

Facebook Twitter Linked-in

Tıklım tıklım dolu tribünler önünde oynanan Maç her iki yarıda atılan goller ile Düzcespor’un 4-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. İyi bir oyun sonucunda net bir skor elde eden Düzcespor, son 2 haftaya 72 puanla en yakın rakibinin 3 puan önünde lider girdi.

Bitexsen Düzcespor, maça hızlı başladı, İlk dakikalardan itibaren rüzgarı da arkasına alarak rakibi üzerinde baskı kuran kırmızı lacivertliler, bu oyunun semeresini kısa sürede elde etti. 8. dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Murat Gürbüzerol, rakibini çalımlayarak düzgün ve sert bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 1-0

Golden sonra Düzcespor baskısını daha da artırdı, defansının ileriye uzun gönderdiği top, rüzgarın da azizliği ile hız aldı, yerden seken top defans ve rakip kalecinin de üzerinden geçti, topla buluşan Murat Gürbüzerol, topu boş kaleye gönderdi ve hem kendisinin ve hem de takımının ikinci golünü kaydetti: 2-0.

Bitexsen Düzcespor, ikinci golden sonra da baskıya devam etti. Kalecikspor’u adeta ablukaya alan kırmızı lacivertliler, 33. Dakikada korner kazandı. Halil İbrahim Keleş’in kullandığı kornerde top Kalecik defans oyuncusu Gürkan’ın ayağında çarparak filelerle buluştu: 3-0 Devre bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında Düzcespor, biraz daha rahat bir oyun sergiledi. Orta sahada daha fazla top çevirmeye başlayan Düzcespor, 80. Dakikada Samet’in bulduğu golle durumu 4-0 yaptı. Maçta 5 oyuncu değişiklik hakkını kullanan kırmızı lacivertiler, aldığı galibiyetle puanını 72’ye çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —